FEATURED PRODUCTS
PRODUK CIRI



about us
TENTANG US


Profil Perusahaan

Yancheng Ding Tai Machinery Co, Ltd yaiku perusahaan sing melu peralatan lukisan pasir, nggunakake piranti pembersihan bledosan lan desain peralatan pangolahan lan Pabrik perusahaan khusus. Kekuwatan teknis sing dilengkapi kanthi apik, kanthi pengalaman sajrone ngrancang lan manufaktur. Produk kasebut adol kanthi luwih saka 40 negara lan kutha, sing digunakake kanthi nggunakake tenaga angin, penerbangan, metallurgy, mesin, konstruksi, bina, kapal, pertambangan lan industri liyane.

Ndeleng Liyane

index3


NEWS CENTER
BENTUK PAWARTA