28Gallon Abrasive Blaster karo Vakum

Keterangan Singkat:

Vakum sing dibangun ing ngilangi aparat napas napas. Pisah abrasive saka lebu. Cabang ngresiki wektu.


Detail Produk

Tag Product

Fungsi

1. Vakum sing dibangun ing ngilangi perkakas napas napas.

2. Pisah abrasive saka lebu.

3. Wayah ngresiki.

Spesifikasi

1. Gunakake karo media bledosan incluluding paling gedhe, dijupuk, lan cangkang

2. wadhah bledug sing bisa dicopot

3. 6 "rodha mburi diameteripun kanggo transportasi gampang

4. Konsumsi udhara: 6-22.5CFM@115PSI

5. Daya motor: 1200W

6. Intel udara: 1/22 "-18Npt

7. Ukuran tangki: 41 "(H) X15" (ID)

212

Nomer Item

PC / ctn

GW / NW

Ukuran

Q'ty / 20

Q'ty / 40HQ

BOSB28

     1

35 / 32kg

102x46 × 51.5cm

110pcs 

275pcs

Dustless sandblasting parts
Dustless sand blasting machine

Pengemasan

215

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita