H Mesin bledosan Struktur Baja Tembok

Keterangan Singkat:

Mesin jeblugan tembakan H-rasuk, kalebu mesin jeblugan nembak jinis roller, utamane digunakake ing konstruksi lan industri liyane. Iki digunakake kanggo ngilangi stres lan permukaan ngresiki struktur baja kanthi ukuran baja sing dhuwur lan baja H.


Detail Produk

Tag Product

Mesin bledosan Struktur baja Q69 kanggo Plate ngresiki

 

1. Garis Pengawetan PlatoSteel:

Kita bisa ngrancang lan nggawe ukuran ukuran garis piring baja miturut syarat pelanggan. Mangga ngirim priksaan rinci menyang email kita.
Mesin baja bledosan lan baja jinis jinis kaya iki dirancang lan diprodhuksi kanthi nganggo keuntungan saka produk sing padha saka ing njero negara lan ing luar negeri. Bagean reresik rusting (pembersih bledosan nembak) nganggo rodha jotosan bledosan sing cekap lan separator pemisah pasir sing dijupuk. Mesin nyapu nggunakake sikat geser nilon kekuatan dhuwur lan ventilator tekanan tinggi. Bagian pemanasan lan pangatusan bisa nggunakake macem-macem cara pemanasan. Sisih nyemprotake cat nggunakake metode penyemprot udara tanpa tekanan tinggi. Piranti lengkap saka kontrol dening PLC, lan peralatan lengkap ukuran modern maju internasional.

Mesin jeblugan lan garis cetakan iki biasane digunakake kanggo perawatan permukaan (yaiku pemanasan, karat, cat nyemprot lan pangatusan) piring baja lan macem-macem bagean struktural, uga kanggo ngresiki lan nguatake bagian strukture logam.
Mesin iki digunakake ing Shipyard, industri bangunan kapal, industri mesin, lsp.

Model lan spesifikasi garis pelat bling lukisan baja:  

Model

QXY1500

QXY2000

QXY2500

QXY3000

QXY3500

QXY4000

1

Plato baja

Jembar

500-1500

1000-2000

1000-2500

1000-3000

1000-3500

1000-4000

Kekandelan

3-20

3-60

5-30

3-60

5-35

5-50

Length

2000-12000

1500-12000

2000-12000

2400-12000

2000-12000

2400-16000

2

Struktur bagean

Max. ambane

1600

800

2500

1500

3500

4000

Max. dhuwur

500

300

400

800

400

500

Max. dawa

2000-12000

2400-12000

2000-12000

2400-12000

2000-12000

2400-16000

3

Conveyor rol

Beban sing diijini

1

1

1,5

2

2

2

kacepetan

2-4

1-5

2-4

0,5-4

2-4

2-4

4

Kekuwatan total

450

413.2

550

614

560

600

2. Layanan Layanan:

Apa sing bisa diwenehake Antai Layanan?

1. Engineer kita bisa kerja kanthi kapisah miturut syarat desain klien kanggo peralatan. lan ngirim konfirmasi pelanggan kanggo mbantu para pelanggan ngirit biaya.
2. Sajrone nggawe peralatan kasebut, kita njupuk gambar produksi produk, lan dikirim menyang customer kanggo nglacak kemajuan.
3. Barang-barang rambute lunga, kita bakal ngirim dokumen asli kanggo customer (kayata dhaptar kemasan, tagihan, CO, Formulir E, Form A, Form F, Form M, B / L lan sapiturute)
4. Kita bisa nyedhiyani teken dhasar Inggris, gambar instalasi, manual, manual pangopènan lan gambar bagean.
5. Kita bisa ngirim mesin kanggo nginstal lan debugging ing luar negeri, lan latihan gratis operator lan pekerja perawatan.
6. Kita duwe sawetara sistem layanan After-sales, A ID bakal dikirim menyang saben pelanggan, dheweke bisa mlebu ing sistem iki sing ndeleng kabeh informasi kanggo tuku peralatan lan bagean. We nyedhiyani konsultasi online 24 jam.

3.FAQ:
1. Pinten dinten sampeyan kudu ngasilake mesin iki?
Iki minangka mesin sing dirancang khusus miturut syarat khusus sampeyan. Saka engineer ngrancang nganti rampung produksi, Sampeyan butuh udakara 45-50 dina.
2. Apa sing ditindakake pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
Kita mbayar luwih penting kanggo ngontrol kualitas saka banget wiwit rampung produksi. Saben mesin bakal dipasang kanthi lengkap lan dites kanthi teliti sadurunge kiriman.
3. Apa jaminan kualitas mesin sampeyan?
Wektu njamin kualitas yaiku setaun, kita milih komponen merek terkenal ing jagad supaya mesin kita tetep ing kahanan sing cocog.
4. Apa sampeyan bisa menehi instalasi lan Komisi ing luar negeri? Suwene wektu iku?
YES, kita nyedhiyakake layanan ing luar negeri, nanging pelanggan kudu mbayar tiket pesawat mesin lan panganan hotel.
Mesin cilik biasane dibutuhake sajrone 5 dina.
Mesin amba biasane udakara 20 dina.
5. Kepiye carane bisa dipercaya sampeyan ngirim mesin sing tepat kaya sing dakkirim?
Kita mesthi ngirim mesin sing apik nalika kita rembugan lan dikonfirmasi kanthi tatanan. Intine budaya perusahaan kita yaiku inovasi, kualitas, integritas lan efisiensi. Antai minangka supplier emas ALIBABA'S kanthi biji BV & TUV. Sampeyan bisa mriksa karo ALIBABA, kita durung entuk keluhan saka pelanggan.
Yen sampeyan wis INTERESTED, PLS CHECK HOMEPAGE KOMPUTER KAMI.

Yancheng Ding Tai Mesin Co, Ltd

Jalan Huanghai West, Dafeng,

Provinsi Jiangsu, China

Tel: + 86-515-83514688

Fax: + 86-515-83519466

Sel: + 86-15151082149

http://www.dingtai-china.com/EN/

merry@dingtai-china.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita