• Through Type Shot Blasting Machine for Strenthening Steel Plate Structure

    Liwat Mesin jeblugan Jenis Shot kanggo Struktur Strat baja Strenthening

    Liwat Mesin Bled Tipe Langsung Kanggo Struktur Strat baja Strenthening

    Mesin jeblugan jinis iki sing disebut liwat mesin jeblugan jinis shot, digunakake kanggo piring baja. Bisa ngiyatake struktur piring baja.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Automatically Ahorizontal H Beam Rust Remove Shot Blasting Machine

    Ahorizontal H Beam Rust Copot Mesin Bled Shot

    Obat Rumput Beam AHorizontal H Mbusak Mesin Bled Shot

    Ahorizontal H Beam Rust Copot Mesin Bled Shot

    Mesin jeblugan nembak digunakake kanggo baja gedhe kayata baja berbentuk H, piring baja, lan sapiturute. Sampeyan bisa mbusak karat, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Q69 Through Type Shot Blasting Machine For Aluminum Die Casting workpieces

    Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Shot Kanggo worklayeces Coklat Aluminium

    Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Dijupuk Kanggo Kandhang Aluminium

    Liwat mesin jeblugan jinis bisa digunakake kanggo casting aluminium, bisa mbusak karat, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Photoelectric Detection Steel Plate and Section Steel Shot Blasting Machine Used for Cleaning The Rust on The Surface of The Steel Structure

    Piring baja Foto Fotoelektrik lan Mesin Bledosan Tembok Baja Digunakake Kanggo Ngresiki Kayu ing Lumahing Struktur Baja

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis nembak kanggo Perawatan lumahing baja bagean

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis nembak kanggo Perawatan lumahing baja bagean sawise taun pembangunan lan pangembangan, produk wis tekan level sing canggih ing China.

    Teknologi jeblugan wedhi wis ngrebut posisi sing tambah penting ing teknologi perawatan permukaan profil aluminium, sing nuduhake tren pangembangan profil aluminium modern.

    Sawise sandblasting, profil bisa kanthi efektif ngilangi cacat gandum mekanik, garis welding, gandum kasar lan liya-liyane, lan kerjo bareng karo teknologi perawatan oksidasi pewarna, bisa ngolah profil kanthi padhang lan warna permukaan pasir, lan bisa uga nggayuh efek perasaan logam atos utawa alus kanthi milih cara tembakan baja kanthi ukuran partikel sing beda.
  • Q69 Series Steel Plate and Profile Section Steel Shot Blasting Machine

    Plato baja Seri Q69 lan Bagean Profil Mesin Bledosan Baja Tembok


    Kanthi otomatis H Beam Rust Machine Mbusak Mesin Bled Shot

    Mesin bledosan seri Q69 digunakake kanggo baja gedhe kayata baja berbentuk H, piring baja, lan sapiturute bisa ngilangake kulit, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.

  • H Beam Steel Structure Shot Blasting Machine

    H Mesin bledosan Struktur Baja Tembok

    Mesin jeblugan tembakan H-rasuk, kalebu mesin jeblugan nembak jinis roller, utamane digunakake ing konstruksi lan industri liyane. Iki digunakake kanggo ngilangi stres lan permukaan ngresiki struktur baja kanthi ukuran baja sing dhuwur lan baja H.