Mesin Blot Shot Tipe Langsung

Keterangan Singkat:

Struktur mesin kasebut kalebu ruangan reresik, gapura, track "Y", alat pancing lan puteran, conveyor meneng, hoist, separator, sistem pakan pukulan, piranti bledosan, bledug bledug, sistem listrik, lsp.


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk

Struktur mesin kasebut kalebu ruangan reresik, gapura, track "Y", alat pancing lan puteran, conveyor meneng, hoist, separator, sistem pakan pukulan, piranti bledosan, bledug bledug, sistem listrik, lsp.

Fitur utama mesin yaiku:

1. Mesin ora nganggo struktur pit, gampang diinstal lan nyuda biaya investasi;

2. Struktur kompak, kualitas ngresiki apik, karya sing aman lan dipercaya, operasi lancar;

3. Panganggone desain pancing dobel, pancing siji ing pakaryan, pancing liyane ing ruangan loading lan mbukak beban, produktivitas sing dhuwur. (pancing siji ora duwe fungsi iki)

4. Pancing kasebut duwe telung kekuwatan ngangkat, lumampah lan muter muter jero ruangan.

Aplikasi

Akeh jinis liyane, kelompok pemecat medium lan cilik lan ngilangi bagean lan riveting bagean reresik permukaan utawa penguatan, utamane kanggo pengaruh bagian tembok tembok tipis lancip utawa nguatake luwih cocog.

113
112

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita