• Hook Type Shot Blasting Machine

    Mesin Blot Shot Tipe Langsung

    Fureure:
    Seri iki minangka mesin jeblugan jinis pancing, utamane digunakake kanggo ngresiki permukaan, struktur, non-ferrous lan liyane. Mesin jeblugan seri iki duwe macem-macem jinis, kayata jinis pancing, jinis pancing dobel, jinis ngangkat, jinis ora ngangkat. Duwe mupangate struktur non-pit, kompak, produktivitas dhuwur, lsp.
    1). Piranti kasebut utamane ditrapake kanggo ngolah bahan ukuran medium lan cilik kanthi ukuran gedhe. Keuntungan kanthi efisien sing dhuwur, struktur kompak.
    2). Workpieces bisa diangkut terus. Prosedur kerja yaiku, nyetel kacepetan, nggantungake kerjane ing pancingan, lan mbusak sawise diresiki.
    3). Saben pancing bisa gantung saka 10 kg nganti 5000 kg kanthi produktivitas sing dhuwur lan stabil.
    4). Babagan efek paling apik ing workpieces rumit lan sisih jero, kayata topi silinder engine lan motor.
    5). Iku pilihan sing cocog kanggo industri mobil, traktor, mesin diesel, motor lan katup.
    Kaluwihan:
    1. Werna reresik utama sing kasedhiya, kompak lan desain ilmiah Bisa dirancang lan diprodhuksi miturut tatanan kasebut.
    2. Ora njaluk panjaluk khusus kanggo struktur bahan kerja. Bisa digunakake kanggo macem-macem jinis karya.
    3. Digunakake kanthi wiyar ing reresik lan ngiyatake kanggo Bagean Fragile utawa Bagean sing ora biasa, Bagéan Sithik utawa Gedhe, Bagéan Die, Pembuangan Wedhi lan Rampung njaba.
    4. Bagian pemanasan lan pangatusan nggunakake macem-macem mode pemanasan, kayata listrik, gas bahan bakar, minyak bahan bakar lan liya-liyane.
    5. Bisa dilengkapi minangka bagean saka baris pangolahan.
    6. Piranti lengkap sing dikendhaleni dening PLC, lan peralatan lengkap ukuran tingkat internasional internasional.
  • Hook Type Shot Blasting Machine

    Mesin Blot Shot Tipe Langsung

    Struktur mesin kasebut kalebu ruangan reresik, gapura, track "Y", alat pancing lan puteran, conveyor meneng, hoist, separator, sistem pakan pukulan, piranti bledosan, bledug bledug, sistem listrik, lsp.