• Pambuka lan aplikasi mesin bledosan jenis tembakan conveyor pass

    Pambuka lan aplikasi mesin bledosan bledosan nembak Mesin bledosan nembak yaiku teknologi perawatan kanggo mbledhosake wedhi lan tembakan baja ing lumahing obyek materi kanthi kacepetan dhuwur kanthi mesin bledosan. Dibandhingake karo teknologi perawatan permukaan liyane, luwih cepet ...
    Waca liyane
  • Napa Pilih Kita kanggo supplier mesin blasting shot sampeyan?

    Babagan Perusahaan Dingtai: Mesin jeblugan shot kita kanthi efektif mbusak reged, permukaan resik lan keturunan, nambah tekstur kanggo nambah adhesion cat lan nambah urip kanggo aplikasi baja. Hubungi kita, kita bisa mbantu: Ngurangi Downtime Tambah Wektu Produksi Produksi Tinggi ...
    Waca liyane
  • Dubai Mbukak maneh kanggo Wisatawan

    Dubai Reopens kanggo Wisata Dubai ngumumake minggu iki wis dibuka maneh kanggo pariwisata. Nanging tetep ora jelas kepiye pengunjung manca sing bakal bali amarga akeh bangsa sing isih berjuang kanggo mungkasi panyebaran koronavirus. Negara-negara kutha ing Uni Emirat Arab gumantung banget marang turis sing bakal digunakake ...
    Waca liyane
  • Dina iki, Wuhan urip maneh

    Dina iki, Wuhan resmi dibukak, sawise 76 dina dikunci. Tanggal tutup Wuhan tanggal 10 am ing 23 Januari 2020. Wabah sing tiba tiba mencet tombol ngaso ing kutha Wuhan. Nanging Untunge, ora ana sing ora wedi maneh, kanthi upaya sing ora wedi lan tanpa pamrih lan ...
    Waca liyane
  • Kabar apik! Para sedherek ingkang kula tresnani, wolung negara ing Eropa iki wis siyap kanggo mungkasi kunci

    Wiwit negara-negara Eropa wiwit nyatakake penutupan negara kasebut, nalika bisa dikunci, mula bisa nggawe produksi, nalika pasar bakal bisa mlaku kanthi bener wis dadi kawigatene masarakat. Utamane wong dagang luar negeri kita prihatin babagan masalah kasebut. Minangka anyar ...
    Waca liyane
  • Apa jinis mesin bledosan sing cocog kanggo pangguna? Gumantung ing ukuran lan output bahan kerja.

    Ana sawetara konfigurasi mesin bledosan sing beda-beda. Klasifikasi struktur kasebut dipérang miturut operator pemutus, lan saben struktur nduweni fungsi unik. Tuladha: casting cilik lan ukuran cilik luwih cocog kanggo jinis drum utawa jinis rantai; The f ...
    Waca liyane