Dubai Mbukak maneh kanggo Wisatawan

Dubai Mbukak maneh kanggo Wisatawan

Minggu iki, minggu iki wis dibuka maneh kanggo pariwisata. Nanging tetep ora jelas kepiye pengunjung manca sing bakal bali amarga akeh bangsa sing isih berjuang kanggo mungkasi panyebaran koronavirus.

Negara-negara kutha ing Uni Emirat Arab gumantung banget saka turis kanggo nglampahi dolar lan kilogram kanggo ndhukung ekonomi.

Pejabat Dubai ngupaya nggawa pengunjung bali menyang pesisir lan blanja modern pusat. Dheweke ngarep-arep nggawe minat saiki sing bisa njaga turis nalika musim musim penting.

Pamrentah wis janji bakal ngindhari turis supaya aman. Buruh industri bakal bersenjata karo termometer, tutup rai lan sanitizer tangan.

"Aku mikir sing bakal menehi kapercayan kanggo wong - nalika wis siyap kanggo lelungan - teka ing Dubai," ujare Paul Bridger. Dheweke dadi direktur operasi ing Rove Hotels sing berpusat ing Dubai. "Bakal mbutuhake wektu maneh. ... Kita ngarep-arep dadi salah sawijining pasar sing sepisan bakal bali amarga kapercayan sing bisa diwenehake marang wong sing lagi lelungan. "

 

Panguwasa Dubai, Sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, suwene ngupaya ngrampungake wilayah kasebut minangka pusat wisata utama. Dheweke nggunakake maskapai penerbangan negara Emirates kanggo nggawa pengunjung manca, nggawe Bandara Internasional Dubai minangka bisnis paling sibuk ing jagad internasional. Pamrentah wis ndhukung sawetara atraksi utama, kalebu Burj Khalifa, bangunan paling dhuwur ing donya.

Ing taun 2019 mung, Dubai nampi tamu 16,7 yuta tamu, wiwit saka 15,9 yuta taun sadurunge, ujar Dinas Pariwisata lan Perdagangan Dagang. Umume turis asal saka India, Arab Saudi, Inggris, Oman, China, Rusia lan AS. Hotel hotel 741 udakara udakara 75 persen kebak taun. Umume pengunjung tetep ing antarane telung nganti patang dina.

Wisatawan iki uga nyengkuyung restoran restoran lan hiburan malam sing akeh ing Dubai. Boten kados papan tetanggan, penjualan alkohol legal ing Dubai lan tetep dadi bagean penting ing ekonomi.

Malah sadurunge krisis koronavirus, rega energi internasional sing luwih murah lan penurunan 30 persen nilai omah nyebabake sawetara majikan Dubai nyuda pekerja. Coronavirus banjur nyebabake kerugian finansial luwih akeh. Dadi mbukak maneh pariwisata penting.

Nanging, akeh negara turis sing asile isih berjuang kanggo ngemot coronavirus, ujare Rabia Yasmeen, karo perusahaan riset pasar Euromonitor International.

"Apik banget kanggo dheweke maju lan ngumumake amarga ana butuh telpon supaya bisa percaya maneh," ujare Yasmeen. "Ana sing kudu njupuk langkah kasebut dhisik kanggo nuduhake jagad."

Dubai wiwit miwiti langkah-langkah kasebut. Klub bal-balan Prancis Olympique Lyonnais nganggo kaos ujar "Dubai Dibukak." Tim kasebut didhukung dening Emirat.

Dubai uga wis siyap kanggo nyekel jagad sakdurunge taun ngarep. Acara kasebut, mula direncanakake minangka Expo 2020, telat nganti 2021 amarga nyebarake koronavirus.

Nanging risiko tetep ana ing Dubai amarga virus terus nyebar ing negara liya. Emirat mandheg mabur ing Pakistan amarga wedi virus. Ing saindhenging pitu sheikhdom sing mbentuk Uni Emirat Arab, ana kasus virus sing dikonfirmasi 52,600. Paling ora ana 326 tiwas.

Ing Rove Hotel, para pegawe termometris mriksa suhu kabeh wong sing mlebu. Pembersih nyebar disinfectants lan bola-bali ngresiki tabel lan kursi. Klompok hotel, kaya wong liya ing Dubai, uga njaluk persetujuan mandhiri kanggo sistem reresik kanggo nuduhake manawa metode kasebut luwih apik tinimbang kabutuhan pemerintah.

Pengunjung sing teka ing Dubai bakal ana aturan anyar. Kanggo lelungan, turis kudu njupuk uji COVID-19 sajrone 96 jam penerbangan kasebut. Dheweke kudu nuduhake asil maskapai tes kasebut. Tanpa bukti kasebut, pengunjung bakal diuji nalika tekan.

Sanajan Dubai wis ngumumake nyiyapake kanggo mbukak maneh turis, Yasmeen ujar manawa, saiki ana pitakonan sing penting: "Wisatawan wis siap teka ing Dubai?"

Ing Dubai, biasane ora ana kerjasama bisnis.

Mung siji bisnis babagan Catenary overhead rel terus-terusan jinis bledosan mesin bledosan,

Siji-sijine pelanggan perusahaan kita ing Dubai, yaiku salah sawijining perusahaan China, nanging karyawane saka kabeh ndonya, saka negara sing beda.

Kumpulan Bahan Bangunan Nasional China FZE (GROUP THANH LONG., JSC)

Tambah: Plot No.S30408 ​​Jafza South, Jebel Ali Free Zone, Dubai, UAE

Wong sing saka GROUP THANH LONG., JSC hubungi Pak Zhu, saka kulawarga seneng karo telung anak, kampung halaman yaiku Zhejiang, China.

Muga-muga Pak Zhu pas.

Ing wektu sing padha, muga-muga kabeh perusahaan sing miwiti ing Dubai bisa ngatasi masalah kasebut.


Wektu kirim: Jul-15-2020