Kabar apik! Para sedherek ingkang kula tresnani, wolung negara ing Eropa iki wis siyap kanggo mungkasi kunci

n02

Wiwit negara-negara Eropa wiwit nyatakake penutupan negara kasebut, nalika bisa dikunci, mula bisa nggawe produksi, nalika pasar bakal bisa mlaku kanthi bener wis dadi kawigatene masarakat. Utamane wong dagang luar negeri kita prihatin babagan masalah kasebut.

Nalika kedadeyan wabah anyar ing pirang-pirang negara Eropa wis saya kalem, ana sing ngrancang kanggo bali kerja. Iki tegese wektu kanggo mungkasi kunci!

Pamrentah Austria, Denmark, Norwegia lan Republik Ceko ngumumake rencana minggu iki kanggo miwiti ngeculake kunci sosial sing diluncurake COVID 19.

Negara-negara Eropa liyane, kayata Italia, Spanyol, Jerman lan Prancis, nalika wabah kasebut parah banget, uga ngrancang.

Negara pisanan sing ditindakake yaiku Austria

Austria, sing mbagi tapel wates karo Italia sing angel diluncurake, dadi negara pertama ing Uni Eropa nyatakake yen bakal "ditangekake" ing dina sawise Minggu Minggu.

Canselor Austrian Sebastian kurz ngumumake rencana supaya toko cilik dibuka maneh minggu ngarep minangka langkah pertama kanggo ngilangi "blokade" negara kasebut, lapor Reuters.

Wiwit 14 April, toko cilik lan pasar hortikultur bisa nerusake bisnis ing kahanan pencegahan epidemi. Wiwit 1 Mei, kabeh toko komersial lan toko tukang cukur bakal nerusake bisnis;

Hotel lan restoran bakal mbukak maneh ing pertengahan Mei; Pengajaran jarak sekolah ditambahi nganti tengah; Rallies lan acara gedhe bakal tetep dilarang nganti akhir wulan Juni.

Nanging keputusan kasebut bakal dinilai ing akhir April. Kurtz uga ngelingake yen jumlah kasus sing dikonfirmasi tambah maneh, "rem darurat" bisa uga dibutuhake.

Jerman bakal mungkasi blokade tanggal 19 April

Jerman wis nyelehake sawetara langkah, kalebu topeng prentah ing papan umum, larangan kanggo kumpul lan cepet nglacak rantai infeksi, supaya negara mboko sithik bali menyang urip normal sawise blokade rampung ing 19 April, media asing dilaporake ing 6 April. .

Jerman uga nggawe rencana kanggo bali menyang kerjane, kanthi laporan Ifo sing nuduhake yen kerja ing sektor sing paling akeh nyebabake pangembangan, kayata telekomunikasi lan produksi mobil, kudu diutamakan, dene pakaryan sing bisa ditindakake kanthi gampang ing omah kudu terus rampung mbatalake.

Lan perusahaan sing nggawe pasokan medis proteksi kudu bali kanthi cepet, nalika hotel lan restoran kudu mbukak maneh kanthi cara "ati-ati lan kontrol" supaya jarak sosiale.

Spanyol bakal mungkasi kahanan darurat ing 26 April

Spanyol bakal mungkasi kahanan darurat lan bali menyang urip normal sawise tanggal 26 April, juru bicara pamrentah pemerintah Spanyol maria Jesus montero, Selasa.

Maria ujar yen urip normal bakal urip maneh ing Spanyol sawise tanggal 26 April, nanging isih bakal dikendhaleni. Maria uga ujar manawa nyoba ndeteksi operator asimtomatik virus kanggo ndeleng manawa ana wong sing ngalami kekebalan saka penyakit.

Norway, Denmark lan Republik Ceko wis ngumumake rencana kanggo ngangkat larangan kasebut

Ora suwe sawise pengumuman ing Austria, Norwegia lan Denmark uga ngumumake rencana kanggo mungkasi negara-negara kasebut.

Nanging jumlah infeksi lan kematian saka wabah ing Denmark mudhun ing minggu kepungkur. Denmark ngumumake bakal mbukak maneh sekolah lan pusat perawatan daycare ing 15 April, nanging larangan liyane, kalebu kontrol tapel wates lan larangan nglumpukake luwih saka 10 wong, bakal tetep ing papan kasebut nganti paling sethithik 10 Mei, kanthi kumpul sing luwih gedhe ora diijini nganti Agustus.

Sekolah lan pusat perawatan dina ing Norwegia bakal dibuka maneh sajrone limang dina. Ing tanggal 20 April, Norwegia uga bakal mungkasi larangan kanggo kulawargané ngunjungi liburan, sing umume ing negara kasebut, lan toko-toko tukang cukur lan bisnis liyane wis dikandhani supaya dibukak maneh.

Republik Ceko saiki ngrancang kanggo mbukak luwih akeh toko ing Kamis, kanthi penutupan luwih akeh sing bakal diangkat wiwit minggu iki. Luwih akeh toko kamungkinan kanggo mbukak sawise Paskah.

UK: sinau pengalaman negara liya lan miwiti rencana pambuka blokiran

Saiki, kahanan epidemi ing Inggris isih serius, isih ana ing tahap kritis kanggo nglawan wabah kasebut.

Nanging nalika wabah durung ana ing pucuk, pamrentahan wis nyinaoni rencana "blokir".

Pamrentah Inggris bakal nyinaoni pengalaman negara kayata Italia kanggo ngukur langkah-langkah "blokade" kasebut, amarga menteri ngrencanakake bali menyang jadwal urip lan kegiatan ekonomi Inggris, wektu finansial dilaporake Kemis.

Pamrentah mikir babagan cara nggabungake tes lan teknologi kanggo ngatasi "blokade" nalika musim panas, karo negara-negara kayata Italia katon minangka model.

Italia: siap mlebu ing tataran kapindho, siap kanggo mungkasi kunci

Tingkat infeksi ing Italia, negara paling gedhe sing kena pengaruh ing Eropa sawise quarantine sing ketat, tiba ing tingkat paling murah wiwit 17 Maret, nuduhake negara kasebut bisa uga ngalami puncak wabah.

Italia saiki njelajah kepiye lan kapan ngetik fase liya kanggo nglawan penyakit kasebut, kanthi saiki "kunci" nasional saiki wis entek tanggal 13 April.

Panguwasa kesehatan Italia ujar manawa enggal bisa miwiti ngilangi larangan ing "blokade" sing ketat, "insider bisnis dilaporake Kemis.

Sawetara bisnis ing Italia bisa uga dibukak maneh nalika pertengahan april lan sawetara watesan lelungan bisa diangkat ing Mei, laporan korporat Della sera Senin. Nanging Pak Spelanza ujar manawa luwih awal kanggo ngomong nalika larangan bakal diangkat.

Saiki, negara-negara Eropa wis siyap mbukak kanthi sukses, kanggo kerja maneh lan produksi sing siap.

Sanajan durung ana produksi lengkap. Nanging warta apik kanggo pedagang, utamane sing pesenan utamane saka Eropa.

Sawise kabeh, negara-negara iki mulai ngeculake kebijakan, tegese pesenan lan pengiriman bisa disiapake. Yen sampeyan mbutuhake mesin jeblugan nembak, hubungi kita. 008615151082149 merry@dingtai-china.com

Warta ing ndhuwur ngumumake informasi: musim semi wong dagang manca uga wis ana. Mula, kita ora kuwatir banget, pesimis, mangsa ora suwe.


Wektu kirim: Mar-06-2020