Pambuka lan aplikasi mesin bledosan jenis tembakan conveyor pass

Pambuka lan aplikasi mesin jeblugan roller pass shot

Mesin jeblokan nembak minangka teknologi perawatan kanggo nyemburake wedhi baja lan tembakan baja ing lumahing obyek materi kanthi kecepatan kanthi mesin bledosan. Dibandhingake karo teknologi perawatan permukaan liyane, luwih cepet, luwih efisien, lan bisa nglindhungi utawa ngrusak proses pemutus.

Perusahaan Amerika nggawe mesin jeblugan pertama ing donya ing taun 1930-an. Produksi peralatan bledosan ing China wiwit ing taun 1950-an, utamane nyalin teknologi tilas Uni Soviet.

Mesin jeblotan nembak uga bisa digunakake kanggo mbusak burr, timbangan lan teyeng sing bisa mengaruhi integritas, tampilan, utawa definisi bagean obyek. Mesin jeblugan nembak uga bisa ngilangi rereged saka permukaan sing dilapisi lan nyedhiyakake profil lumahing sing nambah adhesi lapisan kanggo ngiyatake bahan kerja.

Mesin bledosan roda nembak roda

Mesin jeblugan bedhil beda karo mesin pengemutan sing nembak amarga digunakake kanggo nyuda lemu ing bagian kanggo nambah stres permukaan sing beda, kanggo nambah kekuatan bagean, utawa nyegah fretting.

Rangkaian aplikasi

Pembersih lumahing

Peralatan jeblotan nembak digunakake ing industri casting kanggo mbusak pasir permukaan lan kulit oksida saka baja tuang lan wesi.

Meh kabeh casting baja, casting abu-abu, potongan baja sing gampang dileburake, potongan wesi duktus lan liya-liyane kudu ditembak. Iki ora mung kanggo mbusak kulit lan wedhi oksida ing permukaan casting, nanging uga proses persiapan sing dibutuhake sadurunge pemeriksaan kualitas. Contone, sadurunge pemeriksaan sing ora ngrusak saka sarung turbin gas sing gedhe, pembersihan bledosan sing kenceng kudu ditindakake kanggo njamin keandalan asil pemeriksaan.

Ing produksi casting umum, pembersihan bledosan bledosan minangka proses penting kanggo nemokake cacat lumahing kayata pori subkutan, bolongan slag, pasir, insulasi dingin, peeling lan liya-liyane.

Pembersih permukaan casting logam sing ora ferrous, kayata alloy aluminium lan wesi tembaga, saliyane mbusak kulit oksida lan nemokake cacat permukaan casting, tujuan utama yaiku jotosan bledosan kanggo mbusak bledug sing bakal mati lan entuk kualitas lumahing kanthi makna hiasan , supaya entuk asil sing komprehensif. Ing produksi besi lan baja logam, bledosan utawa bledosan yaiku proses mekanis utawa kimia kanggo ngilangi kulit fosfor kanggo njamin produktivitas sing dhuwur ing produksi baja.

Ing produksi lembaran waja silikon, lembaran waja tahan karat lan lempung baja wesi liyane, tembakan bledosan utawa perawatan pickling kudu ditindakake sawise nyepelakake proses gulung kadhemen kanggo njamin kekuwatan permukaan lan ketepatan lempung lempeng baja sing digulung.

Artifak kanggo nguatake

Miturut teori kekuatan logam modern, nambah Kapadhetan dislokasi ing njero logam minangka arah utama kanggo nambah kekuatan logam.

Wis dibuktekake manawa bledosan nembak minangka teknik sing efektif kanggo nambah struktur dislokasi. Iki penting banget kanggo sawetara bagean logam sing ora bisa diencet kanthi owah-owahan fase (kayata hardening martensite) utawa mbutuhake pengukuhan kanthi dhasar.

Penerbangan, industri aeroangkasa, mobil, traktor lan bagian liya mbutuhake kualitas entheng, nanging syarat keandalan saya tambah dhuwur lan luwih dhuwur, langkah teknologi penting yaiku nggunakake teknologi jeblugan shot kanggo nambah kekuwatan lan kekuwatan komponen.


Wektu kirim: Jul-18-2020