Dina iki, Wuhan urip maneh

n3

Dina iki, Wuhan resmi dibukak, sawise 76 dina dikunci. Tanggal tutup Wuhan tanggal 10 am ing 23 Januari 2020. Wabah sing tiba tiba mencet tombol ngaso ing kutha Wuhan. Nanging Untunge, ora ana reguler sing ora wedi, kanthi upaya lan kegigihan sing ora wedi lan tanpa pamrih. Ayo kutha Wuhan miwiti maneh.

6 Maret,

Luwih saka 40.000 personel medis ing Wuhan wis didhukung ing saindenging negoro kanggo entuk infeksi nol.

17 Maret

Tim medis nasional sing nyengkuyung Hubei wiwit ngungsi saben liyane.

8 April,

Wuhan bakal mungkasi ditutupe 76 dina lan resmi ngangkat ban.Wuhan pungkasane pungkasane nutup kunci!

Saka langit kebak salju lan es, nganti musim semi mekar!

Mesthine, sanajan Wuhan ora dikunci, kita ora bisa entheng.Unblocking ora ateges ngunci.

Saiki, kahanan epidemi ing negara manca dadi serius, mula kita isih kudu nyegah kasus impor.

Nanging, kabeh dadi luwih apik lan berkembang ing arah sing dikarepake. Dadi, kita uga kudu percaya manawa industri perdagangan mesin jeblugan amarga pengaruh epidemi dadakan iki bakal tuwuh ing musim semi dhewe.

Titik sing penting yaiku apa jenis usaha sing kudu ditindakake kanggo nyegah awake beku nganti mati sadurunge tekan musim semi nalika kembang musim semi mekar.

Lan nglumpukake energi saengga bisa digunakake sawayah-wayah sawise epidemi wis rampung. Musim Wuhan wis teka, lan musim semi pabrik bledosan kita ora adoh!


Wektu kirim: Mar-15-2020