Apa jinis mesin bledosan sing cocog kanggo pangguna? Gumantung ing ukuran lan output bahan kerja.

n01

Ana sawetara konfigurasi mesin bledosan sing beda-beda. Klasifikasi struktur kasebut dipérang miturut operator pemutus, lan saben struktur nduweni fungsi unik.

Tuladha:

Casting cilik lan ukuran cilik luwih cocog kanggo jinis drum utawa jinis rantai;

Kemasan saka casting gedhe biasane ditindakake troli, puteran utawa gantung, lan kaya iki biasane ditindakake ing ruangan bledosan sing tetep. Mesin jeblugan liyane uga bisa dipérang dadi intermiten lan terus miturut frekuensi jam kerja.

Mesin jeblotan nembak uga bisa digunakake kanggo mbusak burrs, ngrancang lan teyeng, sing bisa mengaruhi integritas, tampilan, utawa definisi obyek. Mesin jeblugan tembakan uga mbusak rereged permukaan saka permukaan sing dilapisi lan nyedhiyakake profil lumahing lapisan tambahan kanggo tujuan ngiyatake bahan kerja.

Mesin jeblotan nembak ora padha karo mesin jeblugan sing nembak, amarga digunakake kanggo nyuda bagean-bagean lemes ing bagean lan nambah stres permukaan sing beda, nambah kekuwatan ing bagean, utawa supaya ora fretting.


Wektu kirim: Mar-03-2020