Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Shot Kanggo worklayeces Coklat Aluminium

Keterangan Singkat:

Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Dijupuk Kanggo Kandhang Aluminium

Liwat mesin jeblugan jinis bisa digunakake kanggo casting aluminium, bisa mbusak karat, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

Aplikasi:

Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.


Detail Produk

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita