Mesin Bled Tabel Rotasi Mesin Rotasi

Keterangan Singkat:

Tata letak ruang projectile lan piranti jeblugan projectile ditemtokake dening simulasi projectile dinamis 3d komputer, saengga wilayah liputan arus projectile kanthi akurat bisa nutupi permukaan bahan kerja, lan projectile bisa dibuwang menyang permukaan bahan kerja saka kabeh arah ing wektu sing padha.


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk

Tata letak ruang projectile lan piranti jeblugan projectile ditemtokake dening simulasi projectile dinamis 3d komputer, saengga wilayah liputan arus projectile kanthi akurat bisa nutupi permukaan bahan kerja, lan projectile bisa dibuwang menyang permukaan bahan kerja saka kabeh arah ing wektu sing padha. Nggunakake teknologi Swiss + GF + kanthi kecepatan proyekil dhuwur sing langsung nyambung mesin bledosan centrifugal, bisa nambah efisiensi reresik, entuk konsep desain mesin pembersih sing apik yaiku novel, struktur kompak, gampang digunakake lan njaga.

Sawise dijupuk bledosan ngresiki, ora mung bisa ngilangi karat permukaan bahan kerja, ngresiki kabeh jinis karat, rereget ing bahan kerja, ningkatake kualitas permukaan bahan kerja; Ing wektu sing padha, bisa nambah resistensi fraktur lemu ing bahan kerja sing wis diproses, nyegah kegagalan lemes, cacat plastik lan fraktur sing rapuh, lan nambah urip lemes ing bahan kerja sing diproses.

Aplikasi

Mesin jeblugan dijupuk saka turntable cocog kanggo ngresiki adhepan saka tembok sing rata lan tipis lan permukaan bagean sing wedi tabrakan ing bengkel pemutus, lali lan panas.

124
123

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita