Mesin jeblugan Sabuk Karet

Keterangan Singkat:

Prinsip kerja mesin jeblugan nembak yaiku sawise potongan kerja sing ditemtokake ditambah menyang tong reresik, gapura ditutup, mesin kasebut diwiwiti, potongan kerja didorong kendang lan wiwit diuripake. Sauntara, pelet sing diluncurake dening mesin jeblugan nembak kanthi kecepatan kanthi dhuwur menehi sinar penggemar lan nyerang kanthi rata ing permukaan bahan kerja, supaya bisa nggayuh tujuane ngresiki.


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk

Prinsip kerja mesin jeblugan nembak yaiku sawise potongan kerja sing ditemtokake ditambah menyang tong reresik, gapura ditutup, mesin kasebut diwiwiti, potongan kerja didorong kendang lan wiwit diuripake. Sauntara, pelet sing diluncurake dening mesin jeblugan nembak kanthi kecepatan kanthi dhuwur menehi sinar penggemar lan nyerang kanthi rata ing permukaan bahan kerja, supaya bisa nggayuh tujuane ngresiki.

Partikel projectile lan wedhi dibuwang saka bolongan ing aliran crawler menyang conveyor meneng ing sisih ngisor lan diwenehi panganan menyang kerekan liwat conveyor meneng. Hoist digawa menyang pemisah kanggo misahake. Gas bledug saka penggemar kanggo nyaring ing kolektor bledug, menyang hawa sing resik, dibuwang menyang swasana, bledug liwat hawa bali menyang kothak koleksi bledug ing sisih ngisor kolektor bledug, pangguna bisa ajeg diilangi. Wedhi sampah dibuwang saka pipa sampah lan bisa digunakake maneh pangguna. Campuran pasir pellet didaur ulang menyang kamar kanthi tabung daur ulang lan digunakake maneh sawise pemisah dipisah. Kanthi dhasar ngurus kabeh karya sing bakal dibersih, projectile kosong dikurangi kanthi bisa, supaya bisa nggedhekake tingkat panggunaan proyekile lan nyuda piring pelindung njero ruangan.

Aplikasi

Mesin kasebut digunakake kanggo ngresiki pasir, nyuda lemah lan nguatake permukaan pemecat cilik, medium, ukuran, stamping, casting logam non-ferrous, pindah lan sumber.

137
138
139

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita