• Tumblast Machine Tumble Belt Shot Blasting Machine for Springs and Bolts

    Mesin Tumblast Tumbuk Sabuk Mesin Nyembur Sabuk Kanggo Springs lan Bolts

    Nyedhiyani Desain Kustomisasi Profesional. Bisa ngrancang mesin sing paling cocog miturut syarat lan workpiece sampeyan!
    Mesin jeblotan nembak minangka efek reresik, struktur kompak, swara kurang, peralatan ngresiki lengkap lan apik, duwe ciri-ciri ing ngisor iki:
    1. Mesin nggunakake roda jotosan empanver cantilever, nduweni umur dawa, struktur prasaja lan karakteristik liyane.
    2. Kanthi pemisahan campuran abrasive kanthi panci, kanthi efek pemisahan sing apik lan produktivitas sing luwih dhuwur, duwe efek positif kanggo nambah urip agul-agul bledosan.
    3. Gunakake trek karet tahan nganggo karet, nyuda fenomena tabrakan bahan kerja banjur nyuda gangguan mesin.
    4. Gunakake kolektor bledug pulsa, bledug bisa diklumpukake ing bledug utawa ora kalebu ing njobo ruangan, nambah lingkungan tenaga kerja.
  • Rubber Belt Shot Blasting Machine

    Mesin jeblugan Sabuk Karet

    Prinsip kerja mesin jeblugan nembak yaiku sawise potongan kerja sing ditemtokake ditambah menyang tong reresik, gapura ditutup, mesin kasebut diwiwiti, potongan kerja didorong kendang lan wiwit diuripake. Sauntara, pelet sing diluncurake dening mesin jeblugan nembak kanthi kecepatan kanthi dhuwur menehi sinar penggemar lan nyerang kanthi rata ing permukaan bahan kerja, supaya bisa nggayuh tujuane ngresiki.