• 28gallon Abrasive Sand Blaster with Vacuum

    28gallon Abrasive Sand Blaster kanthi vakum

    Spesifikasi:
    1) Gunakake karo umume media jeblugan kalebu silika, bedhil, lan cangkang
    2) wadhah bledug sing bisa dicopot
    3) gembong mburi 6 "diameteripun kanggo transportasi gampang
    4) Konsumsi udhara: 6-22.5CFM @ 115PSI
    5) Daya motor: 1200W
    6) mlebu udara: 1/2 "-18NPT
    7) Ukuran tank: 41 '(H) x 15 "(I. D)
    Fungsi:
    1) Vakum sing dibangun ing ngilangi kabutuhan aparat napas. Daur ulang abrasives kanggo nggunakake maneh.
    2) Pisah abrasive saka lebu
    3) Cabang ngresiki wektu


    Item Nomer PC / ctn GW / NW Ukuran Q'TY / 20 Cathetan Q'TY / 40 '
    Mesin sandblasting 28gallon
    1pc: 40 / 36kgs 102x46x51.5cm 110PCS 220PCS
  • Cabinet Common Pressure Sand Blasting Machine

    Kabinet Tekanan Wedhi Blust Pressure Umum

    BOX TYPE CABINET COMMON PRESSURE MANUAL SAND BLASTING MACHINE
  • 28Gallon Abrasive Blaster with Vacuum

    28Gallon Abrasive Blaster karo Vakum

    Vakum sing dibangun ing ngilangi aparat napas napas. Pisah abrasive saka lebu. Cabang ngresiki wektu.