Pengecer Mesin nembak

Keterangan Singkat:

Pambuka Mesin:

Dobel bledosan nembak minangka komposisi utama mesin bledosan shot, sesuai karo mode sambungan, kalebu jinis sing didorong langsung lan jinis sing didorong sabuk; sesuai karo bentuk pisau, kalebu jinis agul lurus lan jinis lading sudhut mlengkung.




  • 1. Turbine Langsung Bocor Langsung: Turbin bledosan langsung sing didorong langsung kalebu motor, cangkang, pipa mlebu abrasive, plate plate, impeller, distributor lan agul-agul, lan sapiturute sing ditondoi karo: njaba njaba spindle motor dilengkapi kursi poros motor. Siji mburi kursi batang motor dipasang karo motor, lan ujung liyane sing nyambung karo cangkang. Distributor turbine bledosan ditembak langsung dipasang ing sisih ndhuwur spindle motor, bisa ngrampungake kekurangan mesin bledosan sabuk, iki minangka roda jeblugan kanthi efisien, katon ayu, konfigurasi kompak, swara sing kurang, ekonomi lan perlindungan lingkungan. Nduweni tingkat aliran paling gedhe lan tingkat aliran abrasive paling gedhe. Iki digunakake kanthi macem-macem jinis mesin pembersihan bledosan.
  • :
  • Detail Produk

    Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita