Turbin bledosan standar kualitas dhuwur

Keterangan Singkat:

Shot Blust Machine Blower Wheel Turbine Wheel


Detail Produk

Tag Product

Katrangan roda bledosan nembak

Perangkat jeblugan nembak digunakake digunakake ing ngresiki permukaan pasir wedhi, casting, pangapunten, bagean sing dilas, perawatan panas lan persiapan permukaan baja lan profil, lan tahan sumber pangowahan tekanan dhuwur, sumber banyu lan griya lan bagean liyane dikuatake.

Pembersihan bledosan bledug minangka liya saka projectile projectile dhuwur-kacepetan ora ndemek permukaan sing di resiki, mula proses kasebut ora dibersih ukuran bahan kerja, bentuk lan bobote. Teknologi pembersihan blumbang saiki yaiku cara reresik (karat) sing paling umum, paling ekonomis lan dipercaya.

Karya jeblugan nembak diowahi dadi dampak projectile energi kinetik ing permukaan bahan kerja. Efisiensi pembersihan bledosan gumantung karo jumlah arah, ukuran, kecepatan lan pangaruh proyek. Pramila nembak mesin bledosan ekonomi, pratondho teknis Tembok meh gumantung karo kinerja.

Roda jeblugan minangka kunci peralatan pembersih bledosan sing ora ana blas, yaiku umur dawa, emisi swara sing kurang, lan liya-liyane seneng karo fame ing pasar jagad. Ing taun-taun pungkasan, roda jotosan kurva sing ndhuwur teknologi internasional wis digawe dening kita, lan roda jotosan langsung sing dipimpin yaiku kekuwatan laras ing China.

Rincian roda bledosan dijupuk

 Roda jeblugan sabuk roda

Roda jeblugan tali sabuk yaiku konvensional, aliran abrasive sing gedhe lan efek pembersihan sing apik lan liya-liyane. Sampeyan butuh bagean saka peralatan pembersihan bledosan sing ora ana udara.

Ketik

Diameter impeller (mm)

Kacepetan putar impiler (r / min)

Aliran abrasive maksimal (kg / min)

Kekuwatan motor (kw)

ZKQ05

400 (pasang)

2200

160

11

Q033

400 (pasang)

2450

180

11

Q034

420 (pasang)

2600

250

15

Q035

500 (pasang)

2200

360

22

Q038

500 (pasang)

2370

970

75

 

Roda jeblugan mimpin langsung

Roda jotosan sing disetir langsung minangka salah sawijining blastwheel sing nduwe desain anyar, efisien sing apik, gangguan conflgurasi kompak, ekonomi lan produksi jinis Q064Z37 sing paling gedhe lan aliran abraslve paling gedhe. Ing China saiki.

Ketik

Diameter impeller (mm)

Kacepetan putar impiler (r / min)

Aliran abrasive maksimal (kg / min)

Kekuwatan motor (kw)

ZKQ034

380 (pasang)

2930

120

7.5

Q034Z11A

380 (pasang)

2930

120

11

Q034Z15A

380 (pasang)

2940

120

15

Q064Z30

400 (saben)

2940

480

30

Q064Z37

415 (saben)

2940

600

37

Perusahaan kita

Kita minangka YANCHENG DING TAI MACHINERY CO., LTD Dumunung ing pangkalan pabrik mesin DAFENG Seaport (ndhuwur 10 CHINA), berkembang luwih saka 30 taun pengalaman R&D lan dodolan, pass sistem manajemen ISO 9000 & sertifikasi kualitas CE. Minangka salah sawijining produsen mesin sing utama kayata: mesin bledosan vulkanisasi, Mesin bledosan Shot / Sand (polish permukaan karat baja, kekuatan setelan qulity baja kanggo piring baja, permukaan jalan, H rasuk, pipa / njaba / njero, pipa pipa minyak lsp );

 Dhaptar Produk utama

1

Mesin Bled Shot Watu;

11

Mesin jeblugan Jupuk Sabuk Mesh

2

Mesin Bloss Shot Movable;

12

Langsung-disetir rodha jotosan;

3

Mesin jeblug Sabuk Shot Q32 Series;

13

Roda Langsung Mbuwang Mbuwang;

4

Mesin jeblugan Jenis Q37 Shot Blust;

14

Jolt Squeeze Melling Machine;

5

Mesin Surup Tembok QH69 Series Mesin Bledosan;

15

Garis Produksi Produksi Resin Sand;

6

Mesin jeblugan Plancongan Acara QH69 Series;

16

Garis Produksi Pengolahan Sand Kaki;

7

Seri QH69 Liwat Mesin bledosan Jenis Shot;

17

S14 Series Rotator Jenis Sand Campuran;

8

QGW / QGN Series Steel Pipe Exterior & Interior Shot Blast Machine;

18

S25 Campuran Sand Bunder kaping pindho;

9

Q76 Mesin Rotasi Tabel Rotasi Tabel Rotasi;

19

S11 Penggulung Siri Roda Siri Roda Siri;

10

Q38 / 48/58 Mesin Bled Rail Overhead Rail Overhead;

20

Mesin Gempang Intersial L12 Series;

Kita uga bisa ngrancang Mesin Casting miturut mesin sing dikarepake. Enjin sampeyan duwe kinerja sing stabil, kualitas apik lan layanan sing bisa dipercaya. Kita ngidini diskon sing tepat miturut jumlah sing dikepengini. Yen sampeyan duwe pitakon, apike hubungi kita, aku bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi panjalukmu, Sampeyan bakal nggawe perusahaan sing diajeni.

Yen sampeyan kasengsem ing mesin casting,

keparenga kula aturaken.

Yancheng Ding Tai Mesin Co, Ltd

Jalan Huanghai West, Dafeng,

Provinsi Jiangsu, China

Tel: + 86-515-83514688

Fax: + 86-515-83519466

Sel: + 86-15151082149

http://www.dingtai-china.com/EN/

merry@dingtai-china.com

  Shot Blust Machine Blower Wheel Turbine Wheel 

Katrangan roda bledosan nembak

Perangkat jeblugan nembak digunakake digunakake ing ngresiki permukaan pasir wedhi, casting, pangapunten, bagean sing dilas, perawatan panas lan persiapan permukaan baja lan profil, lan tahan sumber pangowahan tekanan dhuwur, sumber banyu lan griya lan bagean liyane dikuatake.

Pembersihan bledosan bledug minangka liya saka projectile projectile dhuwur-kacepetan ora ndemek permukaan sing di resiki, mula proses kasebut ora dibersih ukuran bahan kerja, bentuk lan bobote. Teknologi pembersihan blumbang saiki yaiku cara reresik (karat) sing paling umum, paling ekonomis lan dipercaya.     

Karya jeblugan nembak diowahi dadi dampak projectile energi kinetik ing permukaan bahan kerja. Efisiensi pembersihan bledosan gumantung karo jumlah arah, ukuran, kecepatan lan pangaruh proyek. Pramila nembak mesin bledosan ekonomi, pratondho teknis Tembok meh gumantung karo kinerja.

 

Roda jeblugan minangka kunci peralatan pembersih bledosan sing ora ana blas, yaiku umur dawa, emisi swara sing kurang, lan liya-liyane seneng karo fame ing pasar jagad. Ing taun-taun pungkasan, roda jotosan kurva sing ndhuwur teknologi internasional wis digawe dening kita, lan roda jotosan langsung sing dipimpin yaiku kekuwatan laras ing China.

 

Rincian roda bledosan dijupuk

 Roda jeblugan sabuk roda

Roda jeblugan tali sabuk yaiku konvensional, aliran abrasive sing gedhe lan efek pembersihan sing apik lan liya-liyane. Sampeyan butuh bagean saka peralatan pembersihan bledosan sing ora ana udara.

Ketik

Diameter impeller (mm)

Kacepetan putar impiler (r / min)

Aliran abrasive maksimal (kg / min)

Kekuwatan motor (kw)

ZKQ05

400 (pasang)

2200

160

11

Q033

400 (pasang)

2450

180

11

Q034

420 (pasang)

2600

250

15

Q035

500 (pasang)

2200

360

22

Q038

500 (pasang)

2370

970

75

 

Roda jeblugan mimpin langsung

Roda jotosan sing disetir langsung minangka salah sawijining blastwheel sing nduwe desain anyar, efisien sing apik, gangguan conflgurasi kompak, ekonomi lan produksi jinis Q064Z37 sing paling gedhe lan aliran abraslve paling gedhe. Ing China saiki.

 

Ketik

Diameter impeller (mm)

Kacepetan putar impiler (r / min)

Aliran abrasive maksimal (kg / min)

Kekuwatan motor (kw)

ZKQ034

380 (pasang)

2930

120

7.5

Q034Z11A

380 (pasang)

2930

120

11

Q034Z15A

380 (pasang)

2940

120

15

Q064Z30

400 (saben)

2940

480

30

Q064Z37

415 (saben)

2940

600

37

 

Perusahaan kita 

Kita minangka YANCHENG DING TAI MACHINERY CO., LTD Dumunung ing pangkalan pabrik mesin DAFENG Seaport (ndhuwur 10 CHINA), berkembang luwih saka 30 taun pengalaman R&D lan dodolan, pass sistem manajemen ISO 9000 & sertifikasi kualitas CE. Minangka salah sawijining produsen mesin sing utama kayata: mesin bledosan vulkanisasi, Mesin bledosan Shot / Sand (polish permukaan karat baja, kekuatan setelan qulity baja kanggo piring baja, permukaan jalan, H rasuk, pipa / njaba / njero, pipa pipa minyak lsp );

  

 Dhaptar Produk utama

1

Mesin Bled Shot Watu;

11

Mesin jeblugan Jupuk Sabuk Mesh

2

Mesin Bloss Shot Movable;

12

Langsung-disetir rodha jotosan;

3

Mesin jeblug Sabuk Shot Q32 Series;

13

Roda Langsung Mbuwang Mbuwang;

4

Mesin jeblugan Jenis Q37 Shot Blust;

14

Jolt Squeeze Melling Machine;

5

Mesin Surup Tembok QH69 Series Mesin Bledosan;

15

Garis Produksi Produksi Resin Sand;

6

Mesin jeblugan Plancongan Acara QH69 Series;

16

Garis Produksi Pengolahan Sand Kaki;

7

Seri QH69 Liwat Mesin bledosan Jenis Shot;

17

S14 Series Rotator Jenis Sand Campuran;

8

QGW / QGN Series Steel Pipe Exterior & Interior Shot Blast Machine;

18

S25 Campuran Sand Bunder kaping pindho;

 

9

Q76 Mesin Rotasi Tabel Rotasi Tabel Rotasi;

19

S11 Penggulung Siri Roda Siri Roda Siri;

10

Q38 / 48/58 Mesin Bled Rail Overhead Rail Overhead;

20

Mesin Gempang Intersial L12 Series;

 

Kita uga bisa ngrancang Mesin Casting miturut mesin sing dikarepake. Enjin sampeyan duwe kinerja sing stabil, kualitas apik lan layanan sing bisa dipercaya. Kita ngidini diskon sing tepat miturut jumlah sing dikepengini. Yen sampeyan duwe pitakon, apike hubungi kita, aku bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi panjalukmu, Sampeyan bakal nggawe perusahaan sing diajeni.

 

Yen sampeyan kasengsem ing mesin casting,

keparenga kula aturaken.

Yancheng Ding Tai Mesin Co, Ltd

Jalan Huanghai West, Dafeng,

Provinsi Jiangsu, China

Tel: + 86-515-83514688

Fax: + 86-515-83519466

Sel: + 86-15151082149

http://www.dingtai-china.com/EN/ 

merry@dingtai-china.com 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita