• spare parts of shot blasting machines

    bagean ganti mesin jeblugan dijupuk

    Katrangan aksesoris mesin bledosan:
    Arah jeblugan saka tembakan baja dikendhaleni nganggo lengen tangan. Fungsi lengen arah yaiku kanggo ngontrol arah saka projectile.
    Kanthi nyetel posisi pambuka lengen lurus ngarah kanthi cetha, efek saka jeblugan nembak bisa ditrapake kanthi cepet. Sawise kerjasama karo roda tembakan, tembakan baja mlebu menyang area projectile agul kanthi akurat, lan banjur projectiles menyang lumahing bahan kerja kanthi kacepetan dhuwur .
    Pangaturan lengen arah saka jeblugan motret arah iku penting banget. Yen setelan salah, sing entheng ora bakal bisa ngrampungake reresik kanthi becik, mula nyebabake kualitas reresik.
    Sing abot bakal nyebabake nyuda bagean sing ora nganggo abot, nyebabake pangurangan signifikan ing urip koleksi mesin bledosan.
  • Shot Blasting Machine Impeller

    Pengecer Mesin nembak

    Pambuka Mesin:

    Dobel bledosan nembak minangka komposisi utama mesin bledosan shot, sesuai karo mode sambungan, kalebu jinis sing didorong langsung lan jinis sing didorong sabuk; sesuai karo bentuk pisau, kalebu jinis agul lurus lan jinis lading sudhut mlengkung.



  • High Quality Standard Shot Blasting Turbines

    Turbin bledosan standar kualitas dhuwur

    Shot Blust Machine Blower Wheel Turbine Wheel