Bagéyan Mesin Nganggo Bling

Keterangan Singkat:

Mesin bledosan sing ditembak kanthi dhuwur nggunakake bagian, ngemot agul-agul, distributor kandhang kendali, piring pangayoman. piring sisih lan impeller.


Detail Produk

Tag Product

Jeneng Materi Urip
Wilah Pengecoran tliti kromium dhuwur ≥800h
Kontrol kandhang, distributor Pengecoran tliti kromium dhuwur ≥1000h
Plat perlindungan Kromium dhuwur ≥1500h
Plato sisih Kromium dhuwur ≥2500h
Impeller 40Merawat ≥2500h

 

wearing parts


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita