• Through Type Shot Blasting Machine for Strenthening Steel Plate Structure

    Liwat Mesin jeblugan Jenis Shot kanggo Struktur Strat baja Strenthening

    Liwat Mesin Bled Tipe Langsung Kanggo Struktur Strat baja Strenthening

    Mesin jeblugan jinis iki sing disebut liwat mesin jeblugan jinis shot, digunakake kanggo piring baja. Bisa ngiyatake struktur piring baja.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Automatically Ahorizontal H Beam Rust Remove Shot Blasting Machine

    Ahorizontal H Beam Rust Copot Mesin Bled Shot

    Obat Rumput Beam AHorizontal H Mbusak Mesin Bled Shot

    Ahorizontal H Beam Rust Copot Mesin Bled Shot

    Mesin jeblugan nembak digunakake kanggo baja gedhe kayata baja berbentuk H, piring baja, lan sapiturute. Sampeyan bisa mbusak karat, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Q69 Through Type Shot Blasting Machine For Aluminum Die Casting workpieces

    Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Shot Kanggo worklayeces Coklat Aluminium

    Q69 Liwat Mesin bledosan Tipe Dijupuk Kanggo Kandhang Aluminium

    Liwat mesin jeblugan jinis bisa digunakake kanggo casting aluminium, bisa mbusak karat, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.
  • Photoelectric Detection Steel Plate and Section Steel Shot Blasting Machine Used for Cleaning The Rust on The Surface of The Steel Structure

    Piring baja Foto Fotoelektrik lan Mesin Bledosan Tembok Baja Digunakake Kanggo Ngresiki Kayu ing Lumahing Struktur Baja

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis nembak kanggo Perawatan lumahing baja bagean

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis nembak kanggo Perawatan lumahing baja bagean sawise taun pembangunan lan pangembangan, produk wis tekan level sing canggih ing China.

    Teknologi jeblugan wedhi wis ngrebut posisi sing tambah penting ing teknologi perawatan permukaan profil aluminium, sing nuduhake tren pangembangan profil aluminium modern.

    Sawise sandblasting, profil bisa kanthi efektif ngilangi cacat gandum mekanik, garis welding, gandum kasar lan liya-liyane, lan kerjo bareng karo teknologi perawatan oksidasi pewarna, bisa ngolah profil kanthi padhang lan warna permukaan pasir, lan bisa uga nggayuh efek perasaan logam atos utawa alus kanthi milih cara tembakan baja kanthi ukuran partikel sing beda.
  • Q69 Series Steel Plate and Profile Section Steel Shot Blasting Machine

    Plato baja Seri Q69 lan Bagean Profil Mesin Bledosan Baja Tembok


    Kanthi otomatis H Beam Rust Machine Mbusak Mesin Bled Shot

    Mesin bledosan seri Q69 digunakake kanggo baja gedhe kayata baja berbentuk H, piring baja, lan sapiturute bisa ngilangake kulit, kulit oksida, slag welding, cat sampah lan liya-liyane.

    Aplikasi:

    Mesin iki ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing piring baja, bagean baja lan struktur baja ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.

  • Q69 Pass Through Type Shot Blasting Machine for H Beam

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis Shot kanggo H Beam

    Q69 Liwat Mesin Bledan Tipe Shot Kanggo Beam H


    1. Aplikasi:
    Mesin bledosan seri Q69 ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing H r, plat baja, struktur baja lan baja, tabung baja lan pipa ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.

    2. Fitur produk:
    1). Zona jeblugan nggunakake desain bantuan komputer, lan pukulan ndhuwur lan ngisor bisa diedum kanthi apik.
    2). Iku nganggo deteksi fotoelektrik. Nduwe fungsi ngontrol otomatis kanggo ngukur ambane, ukuran pangukuran, pamindahan.

    3. Parameter Teknikal: GAMPANG

    4. Layanan khusus sing kasedhiya
    Kita nampa desain khusus miturut syarat sampeyan. Dadi pls ngandhani babagan syarat pembersihan khusus kanggo workpiece lan tim insinyur professoinal kita bakal nggawe rencana sing cocog kanggo sampeyan.

    5. Liwat komponen bledosan mesin bledosan
    . patemon bledosan
    . bledosan bledosan ruangan
    . sistem conveyor roller
    . sistem mbusak bledug
    . conveyor meneng
    . pemisah nembak
    . sistem kontrol listrik



  • Tumblast Machine Tumble Belt Shot Blasting Machine for Springs and Bolts

    Mesin Tumblast Tumbuk Sabuk Mesin Nyembur Sabuk Kanggo Springs lan Bolts

    Nyedhiyani Desain Kustomisasi Profesional. Bisa ngrancang mesin sing paling cocog miturut syarat lan workpiece sampeyan!
    Mesin jeblotan nembak minangka efek reresik, struktur kompak, swara kurang, peralatan ngresiki lengkap lan apik, duwe ciri-ciri ing ngisor iki:
    1. Mesin nggunakake roda jotosan empanver cantilever, nduweni umur dawa, struktur prasaja lan karakteristik liyane.
    2. Kanthi pemisahan campuran abrasive kanthi panci, kanthi efek pemisahan sing apik lan produktivitas sing luwih dhuwur, duwe efek positif kanggo nambah urip agul-agul bledosan.
    3. Gunakake trek karet tahan nganggo karet, nyuda fenomena tabrakan bahan kerja banjur nyuda gangguan mesin.
    4. Gunakake kolektor bledug pulsa, bledug bisa diklumpukake ing bledug utawa ora kalebu ing njobo ruangan, nambah lingkungan tenaga kerja.
  • Hook Type Shot Blasting Machine

    Mesin Blot Shot Tipe Langsung

    Fureure:
    Seri iki minangka mesin jeblugan jinis pancing, utamane digunakake kanggo ngresiki permukaan, struktur, non-ferrous lan liyane. Mesin jeblugan seri iki duwe macem-macem jinis, kayata jinis pancing, jinis pancing dobel, jinis ngangkat, jinis ora ngangkat. Duwe mupangate struktur non-pit, kompak, produktivitas dhuwur, lsp.
    1). Piranti kasebut utamane ditrapake kanggo ngolah bahan ukuran medium lan cilik kanthi ukuran gedhe. Keuntungan kanthi efisien sing dhuwur, struktur kompak.
    2). Workpieces bisa diangkut terus. Prosedur kerja yaiku, nyetel kacepetan, nggantungake kerjane ing pancingan, lan mbusak sawise diresiki.
    3). Saben pancing bisa gantung saka 10 kg nganti 5000 kg kanthi produktivitas sing dhuwur lan stabil.
    4). Babagan efek paling apik ing workpieces rumit lan sisih jero, kayata topi silinder engine lan motor.
    5). Iku pilihan sing cocog kanggo industri mobil, traktor, mesin diesel, motor lan katup.
    Kaluwihan:
    1. Werna reresik utama sing kasedhiya, kompak lan desain ilmiah Bisa dirancang lan diprodhuksi miturut tatanan kasebut.
    2. Ora njaluk panjaluk khusus kanggo struktur bahan kerja. Bisa digunakake kanggo macem-macem jinis karya.
    3. Digunakake kanthi wiyar ing reresik lan ngiyatake kanggo Bagean Fragile utawa Bagean sing ora biasa, Bagéan Sithik utawa Gedhe, Bagéan Die, Pembuangan Wedhi lan Rampung njaba.
    4. Bagian pemanasan lan pangatusan nggunakake macem-macem mode pemanasan, kayata listrik, gas bahan bakar, minyak bahan bakar lan liya-liyane.
    5. Bisa dilengkapi minangka bagean saka baris pangolahan.
    6. Piranti lengkap sing dikendhaleni dening PLC, lan peralatan lengkap ukuran tingkat internasional internasional.
  • H Beam Steel Structure Shot Blasting Machine

    H Mesin bledosan Struktur Baja Tembok

    Mesin jeblugan tembakan H-rasuk, kalebu mesin jeblugan nembak jinis roller, utamane digunakake ing konstruksi lan industri liyane. Iki digunakake kanggo ngilangi stres lan permukaan ngresiki struktur baja kanthi ukuran baja sing dhuwur lan baja H.
  • Hook Type Shot Blasting Machine

    Mesin Blot Shot Tipe Langsung

    Struktur mesin kasebut kalebu ruangan reresik, gapura, track "Y", alat pancing lan puteran, conveyor meneng, hoist, separator, sistem pakan pukulan, piranti bledosan, bledug bledug, sistem listrik, lsp.
  • Rubber Belt Shot Blasting Machine

    Mesin jeblugan Sabuk Karet

    Prinsip kerja mesin jeblugan nembak yaiku sawise potongan kerja sing ditemtokake ditambah menyang tong reresik, gapura ditutup, mesin kasebut diwiwiti, potongan kerja didorong kendang lan wiwit diuripake. Sauntara, pelet sing diluncurake dening mesin jeblugan nembak kanthi kecepatan kanthi dhuwur menehi sinar penggemar lan nyerang kanthi rata ing permukaan bahan kerja, supaya bisa nggayuh tujuane ngresiki.
  • Through Type Shot Blasting Machine

    Liwat Mesin Bled Shot Jenis

    Perangkat kasebut kalebu: ruangan pembersih utama lan bantu, piranti jeblugan, sistem panunjuk bahan kerja, conveyor skru longitudinal, conveyor skru horisontal, hoist, separator, sistem pakan shot, sistem pemulihan proyek, sistem penghapusan bledug, sistem pengetan, sistem kontrol listrik, lsp.