bagean ganti mesin jeblugan dijupuk

Keterangan Singkat:

Katrangan aksesoris mesin bledosan:
Arah jeblugan saka tembakan baja dikendhaleni nganggo lengen tangan. Fungsi lengen arah yaiku kanggo ngontrol arah saka projectile.
Kanthi nyetel posisi pambuka lengen lurus ngarah kanthi cetha, efek saka jeblugan nembak bisa ditrapake kanthi cepet. Sawise kerjasama karo roda tembakan, tembakan baja mlebu menyang area projectile agul kanthi akurat, lan banjur projectiles menyang lumahing bahan kerja kanthi kacepetan dhuwur .
Pangaturan lengen arah saka jeblugan motret arah iku penting banget. Yen setelan salah, sing entheng ora bakal bisa ngrampungake reresik kanthi becik, mula nyebabake kualitas reresik.
Sing abot bakal nyebabake nyuda bagean sing ora nganggo abot, nyebabake pangurangan signifikan ing urip koleksi mesin bledosan.


Detail Produk

Tag Product

shot blasting machine parts (1) shot blasting machine parts (2) shot blasting machine parts (3) shot blasting machine parts (4) shot blasting machine parts (5) shot blasting machine parts (6) shot blasting machine parts (7) shot blasting machine parts (8) shot blasting machine parts (9) shot blasting machine parts (10) shot blasting machine parts (11) shot blasting machine parts (12) shot blasting machine parts (13) shot blasting machine parts (14) shot blasting machine parts (15)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita