Liwat Mesin Bled Shot Jenis

Keterangan Singkat:

Perangkat kasebut kalebu: ruangan pembersih utama lan bantu, piranti jeblugan, sistem panunjuk bahan kerja, conveyor skru longitudinal, conveyor skru horisontal, hoist, separator, sistem pakan shot, sistem pemulihan proyek, sistem penghapusan bledug, sistem pengetan, sistem kontrol listrik, lsp.


Detail Produk

Tag Product

Detail Produk

1. Piranti kasebut kalebu: ruangan pembersih utama lan bantu, piranti jeblugan, sistem panunjuk bahan kerja, conveyor skru longitudinal, conveyor skru horisontal, hoist, separator, sistem pakan shot, sistem pemulihan proaktif, sistem penghapusan bledug, platform pengetan, kontrol listrik sistem, lsp.

2. Piranti kompak ing struktur lan wajar kanggo desain, kanthi introduksi teknologi canggih saka mitra luar negeri, nampilake efisiensi lan tenaga energi sing akeh, jeblugan shot, kacepetan proyekil dhuwur, layanan layanan dawa saka bagéan sing rawan, pangopènan sing trep, safety lan linuwih. Ruangan pembersih utama diantrekake lapisan lapisan blok bangunan sing dhuwur banget yaiku plato pangreksan tahan tahane, sing ora mung nyuda frekuensi pangopènan, nanging uga nggunakake panggunaan tembakan kanthi baja bola-bali bola-bali mejet ing bahan kerja kanggo nggayuh tujuan reresik.

Aplikasi

Kabeh jinis bahan baja, kayata piring baja, waja, balok baja, bagean baja, tabung baja lan casting baja, lan sapiturute, digunakake kanggo ng deoksidasi, ngresiki lan pringiran kanthi terus-terusan.

147
148

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita