• Q69 Pass Through Type Shot Blasting Machine for H Beam

    Q69 Mesin Liwat bledosan jinis Shot kanggo H Beam

    Q69 Liwat Mesin Bledan Tipe Shot Kanggo Beam H


    1. Aplikasi:
    Mesin bledosan seri Q69 ditrapake kanggo ngresiki karat lan lukisan ing lumahing H r, plat baja, struktur baja lan baja, tabung baja lan pipa ing pengiriman, mobil, motor, jembatan lan industri mesin.

    2. Fitur produk:
    1). Zona jeblugan nggunakake desain bantuan komputer, lan pukulan ndhuwur lan ngisor bisa diedum kanthi apik.
    2). Iku nganggo deteksi fotoelektrik. Nduwe fungsi ngontrol otomatis kanggo ngukur ambane, ukuran pangukuran, pamindahan.

    3. Parameter Teknikal: GAMPANG

    4. Layanan khusus sing kasedhiya
    Kita nampa desain khusus miturut syarat sampeyan. Dadi pls ngandhani babagan syarat pembersihan khusus kanggo workpiece lan tim insinyur professoinal kita bakal nggawe rencana sing cocog kanggo sampeyan.

    5. Liwat komponen bledosan mesin bledosan
    . patemon bledosan
    . bledosan bledosan ruangan
    . sistem conveyor roller
    . sistem mbusak bledug
    . conveyor meneng
    . pemisah nembak
    . sistem kontrol listrik



  • Through Type Shot Blasting Machine

    Liwat Mesin Bled Shot Jenis

    Perangkat kasebut kalebu: ruangan pembersih utama lan bantu, piranti jeblugan, sistem panunjuk bahan kerja, conveyor skru longitudinal, conveyor skru horisontal, hoist, separator, sistem pakan shot, sistem pemulihan proyek, sistem penghapusan bledug, sistem pengetan, sistem kontrol listrik, lsp.